12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve

12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı -Ekonomi Bakanlığı, Antalya İhracatçılar Birliği ve NTSR Fuar Organizatörlüğü işbirliğiyle düzenlenen Growtech Eurasia 12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı


ANTALYA (A.A) - Ekonomi Bakanlığı, Antalya İhracatçılar Birliği ve NTSR Fuar Organizatörlüğü işbirliğiyle düzenlenen Growtech Eurasia 12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı öncesi, firmalar arasında ikili görüşmeler yapıldı.
     Hill Side Otelde düzenlenen ticari ikili görüşmelere Azarbaycan, Ürdün, Cezayir ve Özbekistandan 20, Türkiyeden 50 firma temsilcisi katıldı. Yapılan iş görüşmelerinde firmalar karşılıklı ticari anlaşmalar yaptı.
     NTSR Satış Müdürü Buket Soytürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Grewtech Eurasia Tarım Fuarının uluslararası sera, tarım ekipmanları, çiçekçilik ve teknoloji kapsamında Avrasyanın en büyük fuarlarından biri olduğunu söyledi.
     Fuara bu yıl 30 ülkeden 156, Türkiyeden ise 500 firmanın katılacağını bildiren Soytürk, 55 ülkeden 70 bin ziyaretçi beklediklerini kaydetti.
     Firmaların ülkelerindeki tarım ürünleri ve teknolojilerini tanıtacağı fuar, yarın Antalya Expo Centerde başlayacak. Fuar, 8 Aralık Cumartesi gününe kadar açık kalacak.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER