14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -Düzce Valisi Yılmaz: İnsanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli ve en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, insanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli ve en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerektiğini bildirdi.
     Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, sağlıklı hayatın insanların vazgeçemeyeceği en temel haklardan biri olduğunu vurguladı.
     Önce insan diyen bir yaklaşımla son yıllarda büyük dönüşüm yaşadıklarını belirten Yılmaz, Bu dönüşümler sonucunda sağlık hizmetlerinde almış olduğumuz mesafe ve başarı ortadadır. Böylesine zor bir görevi büyük bir fedakarlıkla yerine getiren çalışanlarımız sağlık sistemimizin bugünlere gelmesinde en büyük katkıyı yapmıştır ifadesini kullandı.
     İnsanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli ve en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir diyen Yılmaz, şunları kaydetti:
     Ancak bu şekilde büyük bir sabırla, hoşgörüyle, özveriyle insanlara hizmet edebilir, hastaların en mahrem sırlarını emanet ettikleri, sonuna kadar güvendikleri, ailelerinin bir ferdi gibi gördükleri insanlar olabilir. Böylesi zor ama onurlu ve kutsal bir mesleği üstlenmiş olan hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın, gece gündüz her yerde ve her koşulda büyük özveriyle görev yaptıkları kuşkusuzdur. Bu düşüncelerle, dünyanın en zor ama en onurlu işlerinden birini yapan hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER