14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -FÜ Hastanesi çalışanlarından oluşan koro, konser verdi


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla çalışanlardan oluşan koro, konser verdi.
     FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, FÜ Hastanesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye ve FÜde çok iyi yetişmiş, donanımlı, yeniliklere açık ve ileri teknolojileri uygulayabilen hekimlerin sayısının giderek arttığını, bunun çok sevindirici ve övgüye değer olduğunu kaydetti.
     Günümüzde istisnalar dışında hekimlere değer verildiğini ifade eden Demirdağ, Bu hemen hemen hiç bir meslek üyesinin görmediği davranıştır ve hekimlik mesleğinin kutsal olmasının en önemli nedenidir dedi.
     Demirdağ, kamu sağlık kuruluşlarının gereksinimi karşılayamaması nedeniyle özel sağlık kuruluşlarının sayısının her geçen gün artmasının rekabet için güzel olduğunu, ancak amacın her zaman daha iyi sağlık hizmeti vermek olması gerektiğini belirtti.
     Konuşmanın ardından FÜ Tıp Fakültesinde yardımcı doçent, doçent, profesörlük kadrolarına atanan öğretim üyelerine cübbe giydirildi. FÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden oluşan saz ekibinin eşliğinde hastane çalışanlarından oluşan koro, Türk sanat müziği konseri verdi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER