15. Dosso Dossi Fashion Show

15. Dosso Dossi Fashion Show -Organizasyon kapsamında düzenlenen defilede ünlü top model Adriana Lima podyuma çıktı


ANTALYA (A.A) - 15. Dosso Dossi Fashion Show kapsamında düzenlenen defilede ünlü top model Adriana Lima podyuma çıktı.
     Antalya Expo Centerda yerli tekstil üreticilerini yabancı alıcılarla bir araya getirmeyi amaçlayan Dosso Dossi Fashion Show kapsamında düzenlenen defileye Adriana Lima da katıldı. Podyumda yürüyen Limaya gazeteciler ve davetliler büyük ilgi gösterdi. Lima, defile süresince 4 ayrı kıyafet giydi.
     Organizasyonda, dünyaca ünlü performans grubu Kazaky, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mustafa Sandalın eşi Emina Sandal da sahne aldı.
     Defileyi kızıl ajan olarak da bilinen Rus Anna Chapman da izledi. Defilenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Lima, Türkiyeye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Lima, Buradaki enerjiyi, insanları çok seviyorum. Türkiyeye hayranlıkla bakıyorum dedi.
     Jennifer Lopez İstanbuldan ev aldı. Siz de ev almak istiyor musunuz- şeklindeki soruya Lima, Teklif gelirse niye olmasın yanıtını verdi. Türkiyeye gelirken herhangi bir kuşku ya da kaygı duymadığını anlatan Lima, daha önce Sultanahmet ve Ayasofya Camisini gezdiğini ve çok beğendiğini ifade etti.
     Çocuğunu ilk defa yalnız bırakarak seyahate çıktığına dikkati çeken Lima, Çocuğum diğer yatak odasında olsa bile kendimi kötü hissediyorum. O nedenle iyi değilim diye konuştu.
     Gazetecilerin geçen yıl Antalyada düzenlenen defileye katılamadığını hatırlatması üzerine Lima, Hem mutluydum hem de üzgündüm. Çocuk beklediğim için mutlu, gelemediğim için üzgündüm. Bugün buradayım şeklinde konuştu.
     Lima, bir gazetecinin, Anne olmanıza rağmen formunuzu koruyorsunuz şeklindeki yorumuna ise anne ve babasına genetiklerinden dolayı teşekkür ederek, kızının da kendisini koşturduğu için formunu korumasında yardımcı olduğunu ifade etti.
     Türk modasını değerlendiren Lima, Çok güzel tasarımlar vardı. İlk defa giydim ama çok beğendim. Bir bayanın nelere ihtiyaç duyduklarını tasarımlarıyla gösterdiler. Bunları burada görmem çok önemliydi dedi.
     Lima, Türk kadınlarının çok güzel olduğunu vurguladı. Bir gazetecinin Neden defilede koyu renk tercih ettiğiniz- şeklindeki sorusunu Lima, Saçımın buna uygun düşeceğinden dolayı tercih ettim şeklinde yanıtladı.
     Kendisine podyumda eşlik eden Emina Sandalı da çok beğendiğini dile getiren Lima, Sandalın sağ elini kullanan ender şarkıcılardan olduğunu, bu durumun Sandal için ayrıcalık olduğunu kaydetti.
     Adriana Lima, bir soru üzerine Fenerbahçeli Alex ve eşini de yakından tanıdığını ve sevdiğini belirtti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 15. Dosso Dossi Fashion Show Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER