19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı -Bolu Valisi Özçimen: -"Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir"


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir" dedi.
     Özçimen, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesjında, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının yurdun her köşesinde, genci ve yaşlısıyla, birlik ve dayanışma içinde gurur ve coşkuyla kutlandığını belirten Özçimen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919da Büyük Önder Atatürkün Samsunda başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurdumuza yayılmış, halkımızın azim ve kararlığıyla hep birlikte verilen mücadele sonucunda büyük zafere ulaşılmıştır.
     Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir. Sevgili gençler, bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli görevinizdir. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız. Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve Bolulu hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum."
    
     Muhabir: Zafer Göder/ Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER