19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali

19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali -Sinema sanatçısı Türkan Şoray festival kapsamında açılan yazlık sinemayı gezdi


ADANA (A.A) - Sinema sanatçıTürkan Şoray, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 19ncu kez düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında Seyhan İlçesi Mimar Sinan Amfi Tiyatrosu yanında açılan yazlık sinemayı gezdi.
     Etkinlikler kapsamında Türkan Şoray Film Kostümleri Sergisine katılmak üzere Adanaya gelen ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tarafından çiçekle karşılanan Türkan Şoray, havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Daveti aldığında çok mutlu olduğunu belirten Türkan Şoray, bu yıl Altın Koza Film Festivalinde çok önemli filmlerin yarıştığını vurgulayarak, Böyle bir ortamda bulunmak, sanatçı arkadaşlarımla aynı havayı yaşamak beni çok mutlu edecek. Festival hem sinema dünyası için, hem de sinemaseverler için çok önemli. Yıllar önce Altın Kozadan onur ödülü almış, çok mutlu olmuştum. Sayın Zihni Aldırmaza katkılarından dolayı bir sinemacı olarak teşekkür ediyorum. Bu işe gönlünü verdiğini hissediyorum dedi.
     Daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yazlık sinemaya giden Şoray, şaşkınlığını gizleyemedi.
     Yazlık sinema açması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaza teşekkür eden ünlü sanatçı, Bayıldım. Çok güzel olmuş. Sizi kutluyorum. Çok güzel bir iş yapmışsınız dedi.
     Sinemadaki afişleri de tek tek inceleyen Şoray, sinemanın makinisti Bahri Kırmızıay ile tanıştı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER