2012 ALES sonbahar dönemi müracaatları başladı

2012 ALES sonbahar dönemi müracaatları başladı


AMASYA (A.A) - ÖSYM Amasya İl Sınav Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Kandemir, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavının (ALES) müracaatlarının başladığını bildirdi.
     Kandemir, yaptığı açıklamada, 2012 ALES Sonbahar Dönemi sınavının 11 Kasım tarihinde yapılacağını belirtti.
     2012-ALES Sonbahar Dönemine başvuruların 24 Eylül-03 Ekim tarihleri arasında yapılacağını duyuran Kandemir, şunları kaydetti:
     Sınava başvurmak isteyen adaylar, 2012-ALES Sonbahar Dönemi Kılavuzu ile Aday Bilgi Formuna ÖSYMnin http://www.osym.gov.trinternet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı yapılmayacaktır. Başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. Son iki yıl içinde ÖSYM tarafından yapılan herhangi bir sınava Başvuru Merkezi aracılığıyla başvurmuş olan adaylar başvurularını isterlerse bireysel olarak internet aracılığıyla kendileri yapabileceklerdir. Diğer adaylar başvurularını başvuru merkezleri aracılığıyla yapacaklardır. Başvuruda 3 lira olan başvuru hizmeti ücreti de adaylar tarafından ödenecektir. Başvurusunu Başvuru Merkezi aracılığıyla yapmak isteyen adayların Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde bulunan ÖSYM kayıt bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 2012 ALES sonbahar dönemi müracaatları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER