2012 Londra Paralimpik Oyunları

2012 Londra Paralimpik Oyunları -Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar: Ülkemize madalya kazandıran Doğan Hancının başarısıyla gurur duyduk (Görüntülü)


ERZURUM (A.A) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında mücadele eden ve makaralı yay kategorisinde bronz madalya alan milli okçu Doğan Hancının başarısıyla gurur duyduklarını söyledi.
     Fatih Çintimar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli Okçu Doğan Hancının, Royal Artillery Barracksta yapılan müsabakalarda, bronz madalya için İspanyol Guillermo Rodriguez Gonzalez ile karşılaştığını ve rakibini 6-2 mağlup ettiğini belirterek, Hancının bronz madalyayla Erzuruma dönecek olmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti.
     2012 Londra Paralimpik Oyunlarına Erzurumdan Hancı ile görme engelli 2 sporcunun daha katıldığını anımsatan Çintimar, şunları kaydetti:
     Ülkemize madalya kazandıran Doğan Hancının başarısıyla gurur duyduk. Doğan Hancının antrenörü Hikmet Dumanoğlunu da kutluyorum. Ülkemizde evlerinden çıkamayan birçok engelli kardeşimiz var. Doğanın başarısı herkes için iyi bir örnek oldu. İnşallah bir sonraki olimpiyatlara da katılır ve orada şampiyon olur.
     Çintimar, Erzurumdaki yetenekli bedensel engelli sporcuların bulunması için çalışma yapacaklarını belirterek, yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Muharrem Aksakallı / Emine Konuk
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber 2012 Londra Paralimpik Oyunları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER