2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Mersinde yapılacak Akdeniz Oyunlarının sloganı yarışmayla belirlenecek


MERSİN (A.A) - Mersinde düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunlarının sloganının yarışmayla belirleneceği bildirildi.
     Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, olimpiyatlardan sonra en büyük spor organizasyonu olan Akdeniz Oyunlarının hazırlıkları kapsamında organizasyon heyeti tarafından Akdeniz Oyunları Mersin 2013 konulu slogan yarışması başlatıldı.
     Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmanın temel amacı, Akdeniz Oyunları hakkında kamuoyunun dikkatini çekmek ve Mersinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını sağlamak olarak belirlendi.
     Yerel düzeyde müsabakaları izleyenlerin sayısını arttırmanın yanı sıra spor yapma bilincinin gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen yarışmaya başvurular, 4 Ocak 2013e kadar Akdeniz Oyunları resmi web sitesi olan www.mersin2013.gov.tr adresinden yapılabilecek.
     Sonuçları 18 Ocak 2013te açıklanacak yarışmada en iyi sloganın sahibine tablet bilgisayar, ikinciye cep telefonu, üçüncüye ise dizüstü bilgisayar hediye edilecek. Seçici Kurul Teşvik Ödülünü almaya hak kazanan yarışmacılar ise bisiklet ile ödüllendirilecek.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER