GAMEP değerlendirme toplantısı yapıldı

GAMEP değerlendirme toplantısı yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) değerlendirme toplantısı yapıldı.
     GAMEPten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda, 17 Kasımda gerçekleştirilen Marka Şehrin Markaları ödül töreni değerlendirildi, yeni dönemde yapılması planlanan projeler masaya yatırıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Dernek Başkanı Nazmi Özkoyuncu, amaçlarının Gaziantepteki tüm medya ve mecralarını bir çatı altında toplayarak, beraber sosyal ve kültürel çalışmalar yürütmek olduğunu belirtti.
     İlerleyen dönemlerde medya mensupları için çok önemli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını ifade eden Özkoyuncu, şunları kaydetti:
     Şimdi önümüzde üyelerimizi çok yakından ilgilendiren projelerimiz var. Öncelikle medya mensuplarına yönelik meslek içi eğitim seminerleri ve konferanslar düzenlemeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra kültürel çalışmalar kapsamı içerisinde üyelerimiz için yurt içi ve yurt dışı geziler tertip edeceğiz. Medya mensupları için bir milat olacağını düşündüğümüz en önemli projemiz için ise kolları sıvadık ama şimdilik yönetim kurulumuzun isteği doğrultusunda bu girişimimizi gizli tutmayı uygun görüyoruz. Bazı görüşmeler netleştikten sonra bu hedefimizi üyelerimizle paylaşacağız.
     Bir otelde toplantıya, başkan yardımcısı Galip Ünlükara, genel sekreter Savaş Oğuz, sayman İbrahim Belge, yönetim kurulu üyesi Mehmet Gören, yönetim kurulu yedek üyeleri, denetim kurulu asil ve yedek üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber GAMEP değerlendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER