2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz: Kızkalesinde yapılacak plaj voleybolu etkinlikleri bölgenin dünya çapında tanınmasına da büyük katkı sağlayacak


MERSİN (A.A) - 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi beldesinde yapılacak plaj voleybolu etkinliklerinin, bölgenin dünya çapında tanınmasına da büyük katkı sağlayacağını söyledi.
     Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyunlar kapsamında en büyük katılımın Kızkalesindeki etkinliklerine olacağını tahmin ettiklerini ifade etti.
     Turizm sezonu olmasından dolayı Kızkalesi kumsalında gerçekleştirilecek plaj voleybolu seyircisinin artacağına inandıklarını dile getiren Korkmaz, şöyle devam etti:
     Kızkalesinde yapılacak plaj voleybolu etkinlikleri bölgenin dünya çapında tanınmasına da büyük katkı sağlayacak. Akdeniz Oyunları kapsamında 6 Nolu Akdeniz Köyü tatil beldesi Kızkalesinde kurulacak. Bu etkinlikler bölge halkı için büyük önem taşıyor. Bunların yanı sıra, Haziran ayında yapılacak olan 17. Akdeniz Oyunları, 2020de İstanbulda yapılacak 2020 Yaz Olimpiyatlarının da bir provası olacak. Türkiyenin Akdeniz Oyunları organizasyonundan başarı ile çıkması gerekiyor. Bu nedenle bizler de hem tesisleri, hem de oyunların yapılacağı bölgeleri kademe kademe tanıtıyoruz. Mersin, Akdeniz Oyunları çerçevesinde Akdenize kıyısı olan 24 ülkeden 32 branşta yaklaşık 5 bine yakın sporcu ve yöneticiyi ağırlayacak. Tesislerin zamanında bitmesi konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Her şeyin eksiksiz yürümesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi / Ali Güreli
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER