23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Çorum Valisi Başköy: -"Bu bayramda, hem egemenlik hem de çocuk vurgusunun yapılması, esasen oldukça anlamlı bir bağın tesis edildiğini göstermektedir"


ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, "Bu bayramda, hem egemenlik hem de çocuk vurgusunun yapılması, esasen oldukça anlamlı bir bağın tesis edildiğini göstermektedir" dedi.
     Başköy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 23 Nisan tarihinin TBMMnin açılışının 93. yılının yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün çocuklara armağan ettiği bir bayram olduğu belirtti.
     23 Nisan 1920 tarihinin, milli egemenliği ve ülke çocukları açısından bir bayram günü kıymetinde olduğunu ifade eden Başköy, şunları kaydetti:
     "Bu bayramda, hem egemenlik hem de çocuk vurgusunun yapılması, esasen oldukça anlamlı bir bağın tesis edildiğini göstermektedir. Bu çerçevede egemenlik, kayıtsız şartsız millete, Cumhuriyetimizin geleceği de çocuklara tevdi edilmektedir. Çocuklarımız her şeyden önce ulusumuzun en değerli varlığı ve umut kaynağıdır. Unutulmamalıdır ki, umudumuz, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımıza ve onların yetişmesinde emeği geçen anne-babalara ve öğretmenlere teşekkürlerimle beraber esenlikler diliyorum."
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER