23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Sakarya Valisi Büyük: -"Çocuklarımız sevgi dolu yürekleri, önyargısız ve aydınlık bakışlarıyla, yaşamımızı zenginleştiren, geleceğimizin güvencesi ve en değerli varlıklarımızdır"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Valisi Mustafa Büyük, çocukların sevgi dolu yürekleri, önyargısız ve aydınlık bakışlarıyla, yaşamı zenginleştiren, geleceğin güvencesi ve en değerli varlıklar olduğunu kaydetti.
     Büyük, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürkün istiklal mücadelesinin Türk Milletinin egemenliğine, birlik ve beraberliğine sahip çıkmasıyla başarabileceğine inandığını bildirdi.
     Çocukların, insanlığın umudu, geleceği ve en kıymetli hazinesi olduğunu belirten Büyük, "Çocuklarımız sevgi dolu yürekleri, önyargısız ve aydınlık bakışlarıyla, yaşamımızı zenginleştiren, geleceğimizin güvencesi, en değerli varlıklarımızdır. Çocuklara çağdaş yaşamın tüm imkanlarını sunan, onların ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar, gelişmelerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedir. Unutulmamalıdır ki, umudumuz en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır" ifadesini kullandı.
     Vali Büyük, çocukların kendilerine inanmaları ve yetiştirmeleri durumunda bütün hedefleri yakalayabileceğine işaret ederek, şunları kaydetti:
     "Hepinizi çok sevdiğimizi ve sizlere güvendiğimizi, siz sevgili çocuklarımızın en iyi şartlar altında kaliteli bir eğitim almanız, güven içerisinde yarınlara hazırlanmanız için tüm imkânlarımızı seferber ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Sizlerin başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanız milletçe ortak amacımızdır.
     Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürkü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım."
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER