23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -KAYSO Başkanı Boydak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayımladı.
     Boydak, mesajında tüm çocukların bayramını kutladı. 23 Nisan 1920 tarihinin, ulusal egemenliğin ilan edildiği ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bir başlangıcı ifade etiğini vurgulayan Boydak, büyük önder Atatürkün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bu günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini kaydetti.
     Boydak, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklar bir toplumun geleceğidir. Bizlere düşen görev geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler olmasını sağlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Atatürkün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öncelikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve tüm ulusumuza kutlu olmasını diler, büyük önder Atatürk başta olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anar, selam ve saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER