23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Belediye Başkanı Selim Yağcı: -"Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır"


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır" dedi.
     Yağcı, mesajında toplumları çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne yükseltecek kişilerin çocuklar olacağını bildirerek, şunları kaydetti:
     "Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 93. yıldönümünde, hep birlikte Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kıvanç ve mutlulukla idrak ediyoruz.
     Aziz milletimiz, en zor şartlar altında dahi azim ve inancını muhafaza ederek kazandığı bağımsızlık zaferinin ardından, kendi kaderini belirlemek üzere Büyük Millet Meclisini kurmuş ve böylece Büyük Atatürkün, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünde özünü bulan egemenlik haklarına kavuşmuştur.
     Medeniyet yarışından hiç kopmadan bugünlere büyük atılımlarla ilerleyerek gelen Bilecikimiz, genç ve dinamik nüfusu, eşsiz coğrafi konumu, zengin doğal kaynakları, engin kültür ve tarih birikimi ile büyük bir potansiyele sahip olmuştur. Bu potansiyelin şuuru içinde, bilimin ışığında yetişecek olan yeni nesil, şehrimizi geleceğe taşıyacak, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltecek olan değerli çocuklarımızdır. Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan yarınımızın büyükleri çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, hep birlikte daha iyiye ve güzel günlere ulaşmayı Cenab-ı Allahtan diliyorum."
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER