23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor -Selimiye Camisi meydanında öğrencilerin yaptığı gösteriler renkli görüntülere sahne oldu


EDİRNE (A.A) - Selimiye Camisi meydanında öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yaptığı gösteriler renkli görüntülere sahne oldu.
     Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, kutlamalarda yaptığı konuşmada, 23 Nisan 1920nin, Türk milletinin kurtuluşunu, özgürlüğünü ve bağımsızlığını sembolleştiren bir tarih olduğunu söyledi.
     Bayramın gerçek sahiplerinin çocuklar olduğunu ifade eden Özcan, "Gökkuşağının aydınlattığı bir dünya misali şu anda bizimle olan çocuklarımızı, bu bayramın gerçek sahiplerini yürekten kutluyorum. Türkiye Cumhuriyetini kuranlar, milli iradenin doğduğu bu günü çocuklara armağan ederek, onlara olan güvenlerini göstermişlerdir. Bizler de sevgili çocuklarımıza güveniyoruz. Onların daha özgür, daha demokratik ve daha zengin, çağdaş, uygar bir ülkede yaşamaları için çaba gösteriyoruz" diye konuştu.
     Edirne Valisi Hasan Duruer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ve 54. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Cengiz Demircinin de katıldığı etkinliklerde, Bulgaristan, Makedonya, Sırbistan ve Bosna Hersekten gelen öğrencilerin yaptığı gösteriler renkli görüntülere sahne oldu.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER