23. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına doğru

23. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına doğru -Milli Takım Antrenörü Çöpten: -"Sporcularımız Avrupanın bileğini bükecek"


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Vadi Spor Kulübü Başkanı ve Bilek Güreşi Milli Takım antrenörlerinden Selahattin Çöpten, 23. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına Çankırıdan 3 sporcunun katılacağını belirterek, "Sporcularımız Avrupanın bileğini bükecek" dedi.
     Çöpten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Litvanyanın Druskininkai kentinde 5-13 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek şampiyona öncesi sporcuların kentteki hazırlıklarını tamamladığını söyledi.
     Çankırıdan Fatih Aydının 65, Nur Banu Karayelin 70 ve Sinan Pehlivanın da 60 kiloda sağ ve sol kolda müsabakalara çıkacaklarını ifade eden Çöpten, "Aydın ve Karayel, Türkiye Şampiyonu, Pehlivan ise Türkiye ikincisi olarak şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Amacımız Litvanyada da şampiyonluk elde etmek. Sporcularımız Avrupanın bileğini bükecek" diye konuştu.
     Çöpten, kulüplerinin bugüne kadar çok sayıda şampiyon yetiştirdiğini, Litvanyadaki müsabakalardan da başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını vurgulayarak, sporcularının milli takım kafilesine katılmak üzere yarın kentten ayrılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Özgür Alantor / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 23. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER