24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: -Okullarımızın eksikliklerini tamamlama konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, okulların eksikliklerini tamamlama konusunda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.
     Belediye meclis salonunda ilk ve ortaöğretim okullarında görevli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Yılmaz, Bolu Belediyesi olarak bütün okullarımızın eksikliklerini tamamlama konusunda yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda milli eğitim müdürlüğümüzle problemleri müşterek olarak çözmenin gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar da Allaha şükür, her okula ihtiyaçları noktasında bir şeyler yapmaya çalıştık diye konuştu.
     Okulların geleceği şekillendirdiğini ifade eden Yılmaz, Okullardaki öğretmen, öğrenci ve idareciler ne kadar rahat ve huzurlu çalışırlarsa geleceğimiz o kadar sağlıklı yetişecektir diye düşünüyoruz şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve belediye personeli öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER