24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -İzmit Belediye Başkanı Doğan: Bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek mesleğin öğretmenlik olduğunu bildirdi.
     Doğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenlerin her şeyin en iyisini en güzelini hak ettiğini ifade ederek sahip olunan genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişilerin öğretmenler olduğunu belirtti.
     Doğan, açıklamasında şunları kaydetti:
     Bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir. Her çocuk, yetişen her nesil, öğretmenlerimizin sevgi ve irfan yüklü kollarında olgunlaşmakta, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.
     Bu duygu ve düşüncelerle en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu gün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER