24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Okur, Öğretmenler Günü nedeniyle Vali Kolat İle Belediye Başkanı Korkmazı ziyaret etti


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Öğretmenler Günü nedeniyle Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile Belediye Başkanı Veli Korkmazı ziyaret etti.
     Vali Kolat burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün öğretmenlerin, Öğretmenler Gününü kutladığını ve onlara başarılar dilediğini söyledi.
     Gelecek nesilleri, bütün insanları yetiştirenlerin öğretmenler olduğunu ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:
     Bir toplum geleceğine ne kadar önem veriyorsa, öğretmenlerine de o denli önem vermesi gerekir. Burada önemli olan öğretmenler gününde, öğretmenlerimizin sorunları, problemleri, talepleri varsa onları karşılamak. Eğitimleri yani iyi bir öğretmen kadrosunun nasıl yetişmesi konularında hükümetlerin, devletimizin çalışması gerekiyor. Bu konularda da son yıllarda ciddi çalışmalar olmuştur. Ama inşallah biz öğretmenlerimizi kamu kesiminde en önde giden, en önde yürüyen, en çok itibar gören bir meslek olarak gitsin istiyoruz. Eskiden öğretmenlikte çok idealist bir yapı vardı. Son yıllarda baktığımızda eskiye dönüş var. Yani öğretmenlerin yetişmesi için özel düzenlemeler var. Bu da öğretmenlerimizin geleceği açısından, toplumumuzun geleceği açısından çok güzel sonuçlar verecektir.
     İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ve beraberindeki kutlama komitesinde Vali Ali Kolatı ziyaretlerinin ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmazı ziyaret ettiler.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER