24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz: Toplum hayatında öğretmen kadar etkili bir kesim yok


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Toplum hayatında öğretmen kadar etkili bir kesim yok dedi.
     Daşöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve Ticaret Borsası Anadolu Lisesi ve Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu öğretmenlerini makamında ağırladı.
     Ziyarette konuşan Vali Daşöz, Milli Eğitim Müdürü ile tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladığını belirterek şunları söyledi:
     Öğretmenler hepimizin en değerli yetiştiricileridir. Hepimiz annemizi, babamızı ve öğretmenlerimizi ayrı bir yere koyuyoruz. Öğretmenlerimiz bizim biz olmamızı sağlayan insanlar. Dolayısıyla öğretmenlerimize hepimizin bir şükran borcu var. Toplum hayatında öğretmen kadar etkili bir kesim yok. Ülkemiz için eğitim önemli. İnsanların hayattaki başarısını, konumunu ve ülkenin geldiği noktayı insanların niteliği belirliyor. Dolayısıyla buradaki en önemli aktör ve faktörün öğretmenler olduğunu hepimiz biliyoruz. Manisada öğretmenlerimizin mesai arkadaşı olmaktan bu güzel ilimize hizmet etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum.
     Öğretmenlerin toplumun hamurunu yoğuran ve şekillendiren kişiler olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise Türkiye Cumhuriyetinde fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmesi için Büyük Atatürke söz verdik. Daha güzel öğretmenler gününde yine hep birlikte olmayı umut ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Daşöz, İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER