24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz: -Türkiyenin 2023 hedeflerini daha da ileriye taşıyacak nesil bugünün vefakar öğretmenlerinin yetiştirdiği nesiller olacaktır


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Türkiyenin 2023 hedeflerini daha da ileriye taşıyacak nesil bugünün vefakar öğretmenlerinin yetiştirdiği nesiller olacaktırdedi.
     Korkmaz, yaptığı açıklamada, geleceğe yön verecek çocukların yetişmesini sağlayan ve onlara anne babalık yapan öğretmenlerin Türk toplumunun geleceğini belirleyici bir öneme sahip olduğunu belirterek, öğretmenlerin, bulundukları ortamın şartları her ne şekilde olursa olsun, fedakarca eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyerek insanların yetişmesinde ve toplumsal hayatta yararlı bireyler olmasında çok önemli katkıda bulunduklarını kaydetti.
     Tüm eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutlayan başkan Veli Korkmaz, şöyle konuştu:
     Her zaman ve durumda bu zorlu görevi büyük bir özveriyle yerine getiren öğretmenlerimiz, bedenen ve ruhen sağlıklı nesillerin yetişmesi için ellerinden gelen çabayı göstermektedir. Türkiyenin 2023 hedeflerini daha da ileriye taşıyacak nesil bugünün vefakar öğretmenlerinin yetiştirdiği nesiller olacaktır. Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlik mesleğine, onurunu ve itibarını kazandıran, tüm değerleri aynı heyecan ve bilinçle sahiplenen başta görevi başında şehit düşmüş, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor ve en içten sevgilerimi sunuyorum.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER