24. İletişimciler Yarışması

24. İletişimciler Yarışması -GÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Arı ve Can ödüllerini aldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Aydın Doğan Vakfınca bu yıl 24üncüsü düzenlenen İletişimciler Yarışmasında finale kalan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden Deniz Arı ve Esra Can, İstanbulda düzenlenen törende ödüllerini aldı.
     GÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 31 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı dallarında bin 351 öğrencinin bin 163 çalışma ile katıldığı yarışmada, GÜ İletişim Fakültesi öğrencisi Deniz Arı Yandex projesiyle reklam dalında, Esra Canın ise internet yayıncılığı dalında 3. olduğu belirtildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     İletişim fakültelerinin yoğun ilgi gösterdiği ve Türkiyede bir marka haline gelen Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması İletişim Fakültelerinin tanıtımında önemli yer ediniyor. Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi aldığı iki ödül ile kısa geçmişine rağmen Türkiyenin köklü iletişim fakülteleriyle yarışıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyor.
     Ödül töreninde öğrencilere Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Araştırma Görevlisi Emre Aslan ve Emine Şahinin eşlik ettiği kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 24. İletişimciler Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER