3ten fazla çocuğu olan çalışanlara aylık

3ten fazla çocuğu olan çalışanlara aylık 100 lira prim -Anadolu Medya Grup (ANMEG) Başbakan Erdoğanın en az üç çocuk kampanyasına destek vermek amacıyla, grup çalışanlarından 3 çocuktan fazla çocuğu olanlara, çocuk başına her ay


KONYA (A.A) - Anadolu Medya Grup (ANMEG) Başbakan Erdoğanın en az üç çocuk kampanyasına destek vermek amacıyla, grup çalışanlarından 3 çocuktan fazla çocuğu olanlara, çocuk başına her ay 100 lira prim verileceğini açıkladı.
     ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, yaptığı yazılı açıklamada, çok çocukluluğu teşvik amacıyla Ekim ayından başlamak üzere yeni bir uygulama başlattıklarını, kararın son icra kurulu toplantısında alındığını belirtti.
     Özer, amaçlarının Başbakan Erdoğanın en az üç çocuk kampanyasına destek vermek olduğunu ifade etti.
     Türkiyede son yıllarda nüfus artış ivmesinde yavaşlama olduğuna dikkati çeken Özer Avrupa nüfus azalması sorununa bir türlü çare bulamamaktadır. Son yıllarda Avrupada yaşanan ekonomik krizin temel nedenlerinden biri de budur. Avrupanın az olan genç nüfusu artık emekli nüfusu besleyememektedir. Türkiyenin sonunun Avrupaya benzememesi için bir şeyler yapılması gerekmektedir. Bu konuda Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğanın üç çocuk kampanyasını desteklemekteyiz. Biz Sayın Başbakanın belirtmiş olduğu 3 rakamını en az olması gereken çocuk sayısı olarak değerlendiriyoruz. Üç çocuktan fazla çocuğu olan çalışanlarımızı çocuk başı aylık 100 lira primle ödüllendireceğiz dedi.
     Bütün Türkiyede olduğu gibi Konyada da çocuk sayısında azalmalar yaşandığına işaret eden Özer şunları kaydetti:
     Anadolu Medya Grup çatısı altında hizmet üreten başta Kontv olmak üzere Yeni Konya Gazetesi, Konya Fm, Mirajans, Konhaber.com, Belge.com.tr, anmeg.com, kanalon.tv, Anmaş prodüksiyon çalışanlarının tamamı bu imkandan yararlanabilecektir. Ayrıca mütevelli heyet başkanlığını yaptığım Anmeg Vakfı ve yine grubumuzun bir diğer iş kolunda hizmet üreten Konevi İnşaat çalışanlarımız da bu kapsamda değerlendirileceklerdir.
     Anmeg Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın başlatmış olduğu bu kampanyaya destek vermekten mutluluk duyduklarını, bu kampanyanın imkanı olan herkes tarafından mutlaka desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber 3ten fazla çocuğu olan çalışanlara aylık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER