30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferinin 90. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içinde bü


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferinin 90. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içinde büyük bir gururla kutluyoruz dedi.
     Ünal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 30 Ağustos 1922de kazanılan büyük zaferin tarihteki yerini aldığını belirtti.
     30 Ağustosun şanlı bir zafer olduğunu ifade eden Ünal, şöyle devam etti:
     Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferinin 90. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içinde büyük bir gururla kutluyoruz. 30 Ağustos 1922de kazanılan bu büyük Zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan milletimizin istiklal ve hürriyete olan aşkı kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anar, tüm Ordulu hemşehrilerimize sevgi ve selamlarımı sunarım.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER