4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası

4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası -Turnuva 31 Mart-4 Nisan tarihlerinde düzenlenecek


ANTALYA (A.A) - Manavgatın Evrenseki beldesinde düzenlenecek 4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası su yıl 31 Mart-4 Nisan tarihlerinde yapılacak.
     Manavgat Evrensekispor Onursal Başkanı ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, yaptığı yazılı açıklamada, U13, U15 kategorilerinde gerçekleşecek Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupasına dünya futbolunun önden gelen takımlarından Milan, Bayern Munih, Chelsea, Liverpool, Villareal gibi takımların yanı sıra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursasporun katılacağını belirtti.
     Turnuvanın Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFAnın izniyle düzenlendiğini vurgulayan Barut, turnuvanın gelecek yıllarda FIFA kapsamına alınarak daha fazla katılım hedeflediklerini açıkladı.
     Barut, açıklamasında şunları kaydetti:
     Turnuvaya bölgemizden de birçok takım katılacak. Evrensekispor olarak katılacağımız turnuvada final oynamak istiyoruz. Dostluğun, kardeşliğin ve fair play ruhunun birlikteliğini göstermek istiyoruz. Bunun için Hatay ve çevresinde bulunan kamplarda yaşayan Suriyeli mülteci çocukların da oluşturduğu takımla turnuvaya katılacak olmalarından memnuniyet duyuyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER