49. Uluslararası Altın Portakal Film Festivaline

49. Uluslararası Altın Portakal Film Festivaline doğru -Sinema ve dizi oyuncusu Nail Kırmızıgül, Halkın Portakalı projesinin konuğu olarak Antalyaya geldi


ANTALYA (A.A) - Sinema ve dizi oyuncusu Nail Kırmızıgül, 49. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen Halkın Portakalı projesinin konuğu olarak Antalyaya geldi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle düzenlenen 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali programı içinde yer alan Halkın Portakalı Kısa Film Atölyesinin, Türkiyede gerçekleştirilen en özgün projelerden biri olduğunu belirten Nail Kırmızıgül, çalışmaları yerinde izlemek ve destek vermek için Antalyaya geldiğini söyledi.
     Atölye çalışmalarına oyunculuk dersleri vererek katılan Nail Kırmızıgül, farklı bölge, semt ve mahallelerden, farklı meslek, yaş ve sosyal gruplardan katılımcıları, sinemanın üretim sürecine dahil ederek sinema sevgisi aşılayan Halkın Portakalına desteğinin devam edeceğini kaydetti.
     Kırmızıgül, Katılımcıların sinema ile kendini ifade edebilmelerine olanak tanıyan, yaşam tecrübelerini sinema aracılığıyla topluma yansıtmalarına yardımcı olan böylesine güzel bir projeyi hayata geçirdikleri için Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKSAVı kutluyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Altın Portakal Film Festivaline Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER