49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivaline doğru -Festival kapsamında Kahkahanın Zaferi başlığı altında farklı ülke sinemalarının güldüren örnekleri izleyiciyle buluşacak


ANTALYA (A.A) - Bu yıl 49uncusu düzenlenecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde Kahkahanın Zaferi başlığı altında farklı ülke sinemalarının güldüren örnekleri izleyiciyle buluşacak.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğinde 6-12 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek festival kapsamında mizah, muhalefet ve demokrasi ana temasına uygun olarak Kahkahanın Zaferi başlığı altında özel bir gösterim programına ev sahipliği yapacak. Programda oluşturulan seçkide, farklı ülke sinemalarının güldüren örnekleri izleyiciyle buluşacak.
     Festival kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve şehir sinemalarında Türkiye prömiyerleri gerçekleştirilecek güldürü filmleri seçkisinde, Michel Gondrynin The We And The I, Sebastian Borenzteinin Chinese Take Away, Weit Helmerın Baikonur ve Finlandiyalı genç yönetmen Timo Vuorensolanın Iron Sky adlı filmleri bulunuyor.
     Kahkahanın Zaferi başlığı altında gösterime girecek filmler arasında, Türk sinemasının güldürü örneklerinden Murat Saraçoğlunun Yangın Var ve Ersoy Gülerin Sağ Salim adlı filmleri de yer alıyor.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER