5. Antalya Uluslararası Koro Festivali 3

5. Antalya Uluslararası Koro Festivali 3 Nisanda başlayacak -Festival kapsamında 230 kişiden oluşacak dev koro ve orkestra, Carl Orffun ünlü eseri Carmina Buranayı seslendirecek


ANTALYA (A.A) - 5. Antalya Uluslararası Koro Festivali, 3-6 Nisanda düzenlenecek.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının Smarts Organizasyon ile ortaklaşa gerçekleştirdiği 5. Antalya Uluslararası Koro Festivaline bu yıl 6 ülkeden 10 koro katılacak.
     Açılış seremonisi 3 Nisanda yapılacak festivalde, Almanya, Sırbistan, Türkiye, Belarus, Bulgaristan ve Makedonyadan yetişkin, genç ve çocuk koroları performanslarını sergileyecek.
     Nikolay Merdzhanov yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Korosu, festivalde ev sahibi koro olacak. Aynı zamanda Türkiyeyi şef Ayşegül Begüm Kuntman yönetimindeki Boğaziçi Kadınlar Korosu, şef Ömer Yusuf Topçu yönetimindeki İstanbul Kültür Üniversitesi Korosu, şef Neslihan Akman yönetimindeki TED Koleji Atatürk Çocukları Korosu, şef Dilara Bilmez yönetimindeki Amadeus Müzik Okulu Korosu temsil edecek. Konserler Antalya Kültür Merkezi Aspendos ve Perge salonlarında gerçekleştirilecek.
     Festivalde korolar, Antalya Senfoni Orkestrası eşliğinde Carl Orffun ünlü eseri Carmina Buranayı da seslendirecek. 230 kişiden oluşacak topluluğun konseri, 5 Nisan Cuma günü saat 20.00de gerçekleştirilecek.
     Festivalin ödül töreni ise 6 Nisan Cumartesi akşamı düzenlenecek.
    
     Muhabir: Okan Özer / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 5. Antalya Uluslararası Koro Festivali 3 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER