651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri

651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri -Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sezen: -Güreşlerde tüm pehlivanlarca kullanılacak 2 ton zeytinyağı kurumumuzca karşılanacak


EDİRNE (A.A) - Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, 651. Kırkpınar Yağlı Güreşlerini bu yıl da desteklediklerini belirterek, Güreşlerde tüm pehlivanlarca kullanılacak 2 ton zeytinyağı kurumumuzca karşılanacak dedi.
     Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sezen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trakya Birlik Spor Kulübü olarak çeşitli kategorilerde 58 pehlivanla 651. Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılacaklarını belirtti.
     Kulübün Türkiyeyi uluslararası turnuvalarda da temsil ettiğini ifade eden Sezen, Kurumumuzca 1987de kurulan çeyrek asırlık Trakya Birlik Spor Kulübü ata sporumuz olan güreş dalında faaliyetlerine devam ediyor. Özellikle bayanlarda minder güreşinde ulusal ve uluslararası madalyalar kazandık. Amacımız Edirneyi başarıyla temsil etmektir diye konuştu.
     651. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinden başarılı sonuçlar elde etmek için çalıştıklarını belirten Sezen, Ata sporumuzu bu yıl da destekliyoruz. Güreşlerde tüm pehlivanlarca kullanılacak 2 ton zeytinyağı kurumumuzca karşılanacak. Ayrıca minik 1 ve 2 boy, teşvik 1 ve 2 boy, tozkoparan, ayak, deste küçük orta büyük boy, başaltı ve baş pehlivanlık kategorilerinde güreşlere katılacağız. Aralarında başpehlivanımız Ahmet Yavuzun da bulunduğu güreşçilerimizin bu yıl Kırkpınarda en az 3 boyda kürsü yapmasını bekliyoruz dedi.
     651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Sarayiçi Er Meydanında 6-8 Temmuzda yapılacak.
    
     Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER