7 ilçede mikrofinans birimleri kurulacak

7 ilçede mikrofinans birimleri kurulacak


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisara bağlı 7 ilçede mikrofinans birimleri kurulacak.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Bolvadin, Çobanlar, Dinar, Emirdağ, Sandıklı, Sinanpaşa ve Şuhut ilçelerinde mikrofinans birimleri kurulması ve bunun için İl Özel İdaresinden gerekli yardım ve kolaylığın sağlanmasına karar verildi.
     Mikrofinans Şube Müdürlüğünün mikrokredi ve finans alanında KOSGEB ile iş birliğinin yanı sıra yaşlıların aktif yaşam kalitelerini artırmaya yönelik projenin hazırlık çalışmalarında da diğer kurumlarla daha etkin hareket etmesi kararı alındı.
     Afyonkarahisar merkezde bulunan Mikrofinans Şube Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı, Avrupa Birliği (AB) Temas Noktası ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile iş birliği halinde faaliyetlerini gerçekleştiriyor.
     Toplantıda, Şuhut, Sandıklı, Emirdağ, Dinar, Sinanpaşa, Bolvadin ve Çobanlar kaymakamlarının yanı sıra bazı kurum amirleri hazır bulundu.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 7 ilçede mikrofinans birimleri kurulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER