8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürlüğü, ağır engellisine evde bakarak bakım ücreti alan kadınlara, Şanlıurfayı gezdirecek


MALATYA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde engellisine evde bakarak bakım ücreti alan kadınlar için Şanlıurfa gezisi düzenleyecek.
     Aile Danışma Merkezi Müdürü Mehtap Göldağ, yaptığı yazılı açıklamada, engellilerin toplumun bir parçası olduğunu belirterek, engellilerin ailelerinin içindeki birer fert olduğunun hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini vurguladı.
     Engelli ailelerin ne kadar zor şartlar altında çocuklarına veya yakınlarına bakmak zorunda kaldığını yakinen bildiğini kaydeden Göldağ, Bizler el ele vererek bütün engelleri aşacağımızı umuyorum. Engelsiz bir yaşam için daha önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanında olacağız dedi.
     8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla aynı gün engellisine evde bakan kadınlar için bir gezi düzenleyeceklerini bildiren Göldağ, Gerçekleştireceğimiz gezide, Kadınlar Gününün anlam ve önemine dikkat çekilerek, engellisine evde bakan kadınların bir gün dahi olsa bulundukları ortamdan ayrılarak psikolojik yönden rahatlamaları, desteklenmeleri, farklı kültürleri ve yerleri tanımaları amaçlanmaktadır. 92 kişinin katılımıyla yapılacak gezide kadın kardeşlerimizi mutlu edebiliriz ifadelerini kulandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER