8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi: Kadını yok sayan toplumlar yarınlarına sahip çıkamazlar


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, kadınların toplumların temel direği olduğunu belirterek, Kadını yok sayan toplumlar yarınlarına sahip çıkamazlar dedi.
     Tanrıverdi, yaptığı yazılı açıklamada, kadınların toplumların gelişmesi ve büyümesi kadar şekillenmesine de yön verdiğine dikkati çekti.
     Hüseyin Tanrıverdi, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     Bizim medeniyetimizde de kadının yeri ve önemi ayrıdır. Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınlarımızın siyasette ve diğer alanlarda daha fazla temsil edilmeleri ve etkin rol üstlenmeleri övünç kaynağımızdır. Kadınlarımızın sorunlarına sahip çıkarak, kadın hakları konusunda önemli gelişmeler sağlanmaktadır. Özellikle kadına şiddet konusunda atılan adımlar meyvelerini vermeye başlamıştır. Kadınlar toplumların temel direğidir, kadını yok sayan toplumlar yarınlarına sahip çıkamazlar. Daha fazla kadının siyasette, karar mekanizmalarında yer alması için samimi çaba gösteriyoruz.
     AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
     CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel de böyle özel bir günde kadınların hala var olma mücadelesi verdiğini savundu.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER