8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Düzce Valisi Adnan Yılmaz Orman İşletme fidanlığında çalışan kadınları ziyaret ederek, çikolata ikram etti


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Orman İşletme Fidanlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, burada çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
     Vali Yılmaz, Orman İşletme Müdürlüğünde fidan yetiştiriciliği yapan kadınlarla sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
     Buradaki kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırladıkları hediyeleri veren Yılmaz, Eğer bir ülke kalkınacaksa anamız, eşimiz, bacımız, kadınımız ile birlikte kalkınacaktır. Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne sizinle çıkarız dedi.
     Vali Yılmaz, konuşmasının ardından kadınlarla fotoğraf çektirdi.
    
     -Belediye Başkanı Bayram, kadın çalışanlara karanfil verdi-
    
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadın personeline çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.
     Belediye Başkanı Bayram, mesai saatinin başlaması ile birlikte, belediyenin tüm birimlerindeki kadın personeli tek tek kutladı.
     Kadınların yılda sadece bir gün hatırlanması taraftarı olmadığını vurgulayan Bayram, Kadınlarımız yılda sadece bir gün değil her gün hatırlanmalı. Dünya Kadınlar Günü, eşitlik ve gelişim konusunda kadın haklarına dikkat çekmede bir mücadelenin simgesidir dedi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER