AAnın Yılın Fotoğrafları oylaması

AAnın Yılın Fotoğrafları oylaması -GAP BKİ Başkanı Karahocagil, oylamaya katıldı


ŞANLIURFA (A.A) - GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanı Sadrettin Karahocagil, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.
     Karahocagil, AA foto muhabirlerinin objektiflerine yansıyan ve 36 kareden oluşan Yılın Fotoğrafları galerisini inceledi.
     Fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu dile getiren Karahocagil, O kadar anlamlı fotoğraflar var. Gerçekten seçim yapmakta zorlanıyor insan. Kaliteli fotoğraflar, söze gerek bırakmıyor dedi.
     Oylamaya katılan Karahocagil, galeriden Türkiyenin Yardımeli Arakana ulaştı, Mutlak Karanlık Hayatlar, Suriyeden Ateşlenen Top Mermisi Akçakaleye Düştü, Anne ve Çocuğu Kağıt Toplama Mesaisinde başlıklı fotoğrafları beğendi.
    
     -Yılın Fotoğrafları oylaması-
    
     AA fotoğraf editörlerince belirlenen seçkide, aralarında Washington Post, New York Times, The Guardian, Le Figaro gibi dünya medyasının önemli yayın organlarında yankı uyandıran siyaset, spor, doğa gibi çeşitli kategorilerden fotoğraflar ve foto muhabirlerince yapılan foto röportajların özel kareleri de yer alıyor.
     Dünya kamuoyunun gündemindeki Arakan, Suriye, Gazzenin yanı sıra, Akçakaleye düşen top mermisi, Hatay ile Suriye arasında kalan Suriyelilerin dramı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun hayatını kaybeden Filistinli için ağlaması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın fotoğraf sanatçısı Ara Gülerin fotoğrafını çekmesi gibi Türkiye gündemini de etkileyen fotoğraflar, oylamaya sunulanlar arasında bulunuyor.
     Türkiyeden 23, yurt dışından 13 olmak üzere 36 karenin yer aldığı Yılın Fotoğrafları oylaması, http://yilinfotografi.aa.com.tr üzerinden yapılıyor.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber AAnın Yılın Fotoğrafları oylaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER