AAnın ödüllü fotoğrafları 81. İEFte

AAnın ödüllü fotoğrafları 81. İEFte -Fuarın basın sponsoru olan Anadolu Ajansının standında açılan serginin ilk ziyaretçileri, bakanlar Yıldırım, Ergün ve Eker oldu


İZMİR (A.A) - Bu yıl 81. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarında, Anadolu Ajansı çalışanlarının ödüllü fotoğraflarından oluşan sergi ziyaretçilerin izlenimine açıldı.
     İzmir Enternasyonal Fuarının (İEF) basın sponsorluğunu üstlenen Anadolu Ajansının Fuar 2 Nolu Holdeki standı, AA muhabir ve fotomuhabirlerinin ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül almış fotoğraflarından oluşan sergiye de ev sahipliği yapıyor.
     Serginin ilk ziyaretçileri, fuarın açılışına katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım oldu.
     İzmir Valisi Cahit Kıraç ile AA standını ziyaret eden bakanlar, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün eşliğinde sergiyi gezdi. Öztürk, sergide yer alan fotoğraflar hakkında bakanlara bilgi verdi.
     Kemal Öztürk, serginin gezilmesinin ardından günün anısına, bakanlara ilk milletvekilliği yemin törenlerinde, AA fotomuhabirlerince çekilen birer çerçeveli fotoğrafını hediye etti.
     AAnın ödüllü fotoğraflarından oluşan sergi, 9 Eylülde sona erecek fuar süresince her gün 16.00-23.00 saatleri arasında görülebilecek.
     Anadolu Ajansı standında ayrıca ziyaretçilere ajans haberciliği, AAnın 100. yıl vizyonu ile AA Finans Haberleri Terminali, Şirket Haberleri Bülteni ve AA Haber Akademisi hakkında bilgi verilecek.
     Öte yandan, AA standını ziyaret eden bakanlar, daha sonra fuara Onur Konuğu İl statüsünde katılan Hatayın standını gezdi.
     Muhabir: Tolga Albay / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber AAnın ödüllü fotoğrafları 81. İEFte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER