ABDli senatörlerden Isparta TSOya ziyaret

ABDli senatörlerden Isparta TSOya ziyaret


ISPARTA (A.A) - Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Isparta Girişimci-Sanayici İşadamları Derneğinin davetlisi olarak kente gelen ABDli senatörler ve iş adamları, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.
     Florida eyaleti senatörleri Anizere Flores ve Rene Garcia, Latin Amerika Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Rafael Calleja ve ABD Dışişleri Bakanlığına bağlı Dünya Uluslararası İlişkiler Konseyi Florida Başkanı Max Stewarddan oluşan Amerikalı heyet, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetimiyle bir araya geldi.
     Isparta TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, ziyarette yaptığı konuşmada, Ispartaya güneş enerji panelleri yatırımlarıyla ilgili işbirliği yapılabileceklerini söyledi.
     Bölgenin, Türkiyenin en iyi güneş alan bölgesi olduğunu ifade eden Kaçıkoç, bir süre önce İngiltere ve Almanyadan yatırımcıların bölgede incelemelerde bulunduğunu kaydetti. Kaçıkoç, bölgeye yapılacak yatırımlar için işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.
     Meclis Başkanı Bedri Ayhan da yabancı yatırımcılarla ortaklığa hazır olduklarını söyledi. Ayhan, Arsası, binası hazır. Yatırım yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Ispartalı iş adamlarımız her zaman yeniliğe açık ve hazırdır diye konuştu.
     ABDli yetkililer ise Türkiyede yatırım yapmaktan memnuniyet duyacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ABDli senatörlerden Isparta TSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER