Adalet Bakanı Ergin, Adanada

Adalet Bakanı Ergin, Adanada -Mobilya fuarını ziyaret eden Ergin: -Fuarlar, üretimin ve alın terinin değerlendirilmesi, tanıtım ve markalaşma noktasında büyük önem taşıyor -Bakan Ergin, mobilya fuarı ziyaretinde künefeye şe


ADANA (A.A) - Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 6. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarını ziyaretinde, künefeye şerbet döküp, mobilya oymacılığı yaptı.
     Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 6. kez düzenlenen Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarını gezen Bakan Ergin, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, milletvekilleri, partililer ve bazı sektör temsilcileriyle birlikte fuardaki stantları gezerek, ürünlerle ilgili bilgi aldı.
     Bakan Ergin, fuar alanındaki Hatay standında, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile birlikte konuklara ikram edilmek üzere getirilen künefeye şerbet döktü.
     Bakan Ergin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarların önemine değinerek, fuarlar sayesinde esnafın el emeği ve göz nuru ile yaptıkları ürünlerin sergilendiğini belirtti.
     Fuara, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş gibi bölge illerinin yanı sıra Türkiyenin farklı bölgelerinden firmaların katıldığını ifade eden Ergin, şunları söyledi:
     Fuarlar, üretimin ve alın terinin değerlendirilmesi, tanıtım ve markalaşma noktasında büyük önem taşıyor. Fuarlarda bu bakımdan önemli faaliyetler icra ediliyor. Bu şekilde, esnafımızın mobilya üretim noktasında yeni tarzlar ortaya çıkarması, yeni modeller yaratabilme ve bunların pazarlanması, aynı zamanda markalaşması açısından fuarların önemli bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Tüm esnafımızın emeğinin karşılığını almasını diliyorum. Fuarı tertip edenlere de teşekkür ediyorum.
     Bakan Ergin, bir gazetecinin CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmazın Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed ile görüşmesi ile ilgili sorusunu Bu konunun ayrı bir platformda değerlendirilmesi gerekir diyerek yanıtlamadı.
     Ergin, gazetecilerin Künefe çevirme konusunda oldukça bilgilisiniz şeklindeki soruları üzerine de Künefe anlatılmaz, yenilerek yaşanır dedi.
     Daha sonra, fuarda el oymacılığı yapılan standı da ziyaret eden Bakan Ergin, bir süre mobilya oymacılığı yaptı.
     Ergin, fuar ziyaretinin ardından bir işyerinin açılışına da katıldı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adalet Bakanı Ergin, Adanada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER