Adanada gasp iddiası

Adanada gasp iddiası -Bir kişinin cep telefonu ve parasının gasp edilmesi olayını araştıran polis, 250 motosikletin plakasını inceleyerek zanlıları tespit etti -Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adanada, bir kişinin cep telefonu ve parasının gasp edilmesi olayını araştıran polis, mağdurun ifadeleri doğrultusunda 250 motosikletin plakasını inceleyerek zanlıları tespit etti.
     Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 30 Haziran Cumartesi günü Çukurova Üniversitesi Seyhan Baraj Gölü kıyısında dinlenen Enes Alıçın (21) cep telefonunu ve 40 lira parasının gasp edilmesi üzerine çalışma başlattı.
     Alıçın zanlıların kaçarken kullandığı motosikletin plakasını tam olarak görememesi üzerine 01 R ve 01 Z plakalı motosikletler üzerinde çalışmalarını sürdüren ekipler, yaklaşık 250 motosikleti inceledi.
     Motosiklet sahiplerinin daha önceden gasp olayına karışıp karışmadığını inceleyen ekipler, olayı sabıka kaydı bulunmayan V.K ve bir arkadaşının gerçekleştirdiğini tespit etti.
     Zanlının gidebileceği adreslerde önlem alan ekipler, V.Kyi Süleyman Demirel Bulvarında, kısa süreli kovalamaca sonucu yakaladı.
     Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Polis olaya karışan diğer zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
    
     MUhabir: Ömer Yıldız/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Adanada gasp iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER