Adanada kapkaç iddiası

Adanada kapkaç iddiası -İki kadının boynundaki altın kolyeyi kapkaç yöntemiyle çaldıkları iddia edilen 4 kişi, gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adanada iki kadının boynundaki altın kolyeyi kapkaç yöntemiyle çaldıkları öne sürülen 4 kişi, yakalandı.
     Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçe ve Dağlıoğlu mahallelerinde yaklaşık 7 saat arayla yolda yürüyen iki kadının boynundaki altın kolyeyi kapkaç yöntemiyle alıp, kendilerini bekleyen otomobille kaçan zanlılara yönelik, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
     Güven Timi ekipleri, mağdurların verdikleri ifade ve eşkal doğrultusunda bölgede araştırma yaparken zanlıların kullandıkları otomobili Gülbahçe Mahallesinde fark ederek durdurmak istedi.
     Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan zanlılar, bir süre sonra otomobilden inip yaya olarak kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından zanlılar Şahin T, Enes B. ile T.D. ve M.C. yakalandı. Otomobilde yapılan aramada çalınan altın kolyelerden biri bulundu.
     T.D. ve M.C, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, Emniyet Müdürlüğüne götürülen diğer zanlılar kapkaç mağduru Z.B. tarafından teşhis edildi.
     Zanlılardan Şahin Tnin çeşitli suçlardan kaydının olduğunu, olaydan 3 gün önce cezaevinden çıktığı belirten yetkililer, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanada kapkaç iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER