Türkiye Basketbol 3.Ligi

Türkiye Basketbol 3.Ligi -Boluspor Basketbol Takımı baş antrenörlüğüne Atalay Gemen getirildi


BOLU (A.A) - Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, baş antrenörlüğüne Atalay Gemen getirildi.
     Tesislerde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Gemenin Boluspor armasına ve ismine değer katacağını söyledi.
     Bolusporun daha iyi yerlere gelmesi için yoğun çalışma temposu içinde olduklarını kaydeden Yamaner, Boluspor Yönetim Kurulu ve Basketbol Şube Yürütme Kurulu olarak Boluspor Basketbol Takımının sportif başarısı, kulübümüzün kurumsal ve ekonomik menfaatleri doğrultusunda en doğru kararları almak için seçildiğimiz andan itibaren yoğun çalışma içindeyiz dedi.
     Atalay Gemenin kariyer ve kriter olarak Boluspora yakışan bir isim olduğunu ifade eden Yamaner, Geçen hafta itibarıyla sportif direktör Cengiz Karadağ ile yollarımızı ayırdık. Boluspor Basketbol Takımında geçen sene başlayan heyecan ateşini büyütmeye devam edecek bir isimle anlaşmanın mutluluğu içindeyiz. Atalay Gemen hocamızın kariyerine, genel kriterler ile baktığımızda Türk basketbolunun lokomotifi Efes Pilsen takımındaki başarılı oyunculuk kariyeri ve yaşadığı zaferler, Türk basketbol tarihinde önemli bir yere sahip olan lider hocalar Aydan Siyavuş, Aydın Örs, Murat Didin ve Halil Üner gibi isimlerle beraber çalışması ve bu isimlerin referans olması bu kriterleri ortaya koyuyor diye konuştu.
     Antrenör Atalay Gemen ise yönetim kurulunun kendisine verdiği destek ve seyircinin desteğiyle takım olarak istenilen düzeye ulaşacaklarını kaydetti.
     Gemen, altyapıya verecekleri önemle 2-3 yıl içinde genç bir takıma sahip olacaklarını sözlerine ekledi.
     Törene Boluspor Kulüp Başkanı Abddulah Abat, Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, antrenör Atalay Gemen ve Boluspor Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Türkiye Basketbol 3.Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER