Adanada uyuşturucu operasyonu

Adanada uyuşturucu operasyonu -Dedektör köpek Talazın da katıldığı operasyonda 2 araçta 155 kilo kubar esrar ele geçirildi


ADANA (A.A) - Adanada düzenlenen operasyonda, dedektör köpek Talazın da katılımıyla 2 araçta 155 kilo kubar esrar ele geçirildi.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan ilçesi yakınlarında bulunan bir dinlenme tesisinde park halindeki araçtan şüphelenen jandarma ekipleri, araçta arama yaptı. Narkotik dedektör köpeği Talazın da katıldığı aramada aracın bagajında 95 kilo kubar esrar ele geçirildi.
     Olayla ilgili gözaltına alınan H.M.B. ve A.A. ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
     Uyuşturucu maddenin kendisine ait olduğunu itiraf eden H.M.B. tutuklandı, diğer zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     İçerisinde uyuşturucu madde olan gri renkli bir otomobilin de Adanaya giriş yapacağı bilgisini alan jandarma ekipleri TAG Otoyolu Sirkeli Gişelerinde araçlarda arama yaptı.
     Kontrollerde dur ihtarına uymayarak kaçan gri renkli bir aracı takibe alan ekipler, otomobili merkez Yüreğir ilçesi Güneşli Mahallesinde terk edilmiş halde buldu.
     Araçta yapılan aramada, arka koltuk ve bagaj kısmında poşetlenmiş ve çuvallara konulmuş toplam 60 kilo kubar esrar ele geçirildi.
     Aracın bir şirketten kiralandığını tespit eden ekipler, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER