Adanada yılbaşı önlemleri

Adanada yılbaşı önlemleri


ADANA (A.A) - Adanada, yılbaşı kutlamaları ve tatili nedeniyle olumsuzlukların yaşanmaması için bir dizi önlem alındığı bildirildi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, yılbaşı tatili nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşları açısından vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaştıklarında gereken kolaylığın sağlanması amacıyla önlemler alındı.
     Açıklamada, alınan önlemlerle ilgili şu bilgilere yer verildi:
     Genel güvenlik ve asayişin temini, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, yılbaşı tatilini huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü yılbaşı tatili süresince ekiplerini takviye ederek kendi yönlerinden gerekli tedbirleri alacaklardır. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerektiğinde yaya olarak halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde her türlü asayiş olaylarına karşı tedbirlerini alıp kontrollerini sürdüreceklerdir.
     Valiliğimize gelecek ihbar ve yardım taleplerinde, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü 112 Hızır Acil Servisi ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, koordineli olarak zamanında olaylara müdahale edebilmek için gerekli önlemleri alacaklardır.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada yılbaşı önlemleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER