Adanadaki arazi kavgası

Adanadaki arazi kavgası -Ceyhan ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi


ADANA (A.A) - Ceyhan ilçesinde iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 5 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.
     Alınan bilgiye göre, Kuzucak köyü yakınlarındaki bir tarlada iki grup arasında çıkan ve İl Genel Meclisinin AK Partili üyesi Mahmut Mazı ve oğlu İlker Mazı, İsmail Tan ve oğlu Mehmet Tan ile Yunus Yılmazın hayatını kaybettiği kavgayla ilgili güvenlik güçlerinin çalışması tamamlandı.
     Jandarma ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, olayın ardından Ceyhan ve Osmaniye Devlet Hastanelerinde tedavi gören Nafi T. (26), Uğur Ç. (18), Hacı Ali Ç. (50) ve Fevzi Ç. (55) gözaltına alındı. Olayda kullanılan 3 pompalı tüfek de ele geçirildi.
     Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında kasten adam öldürmek suçundan adliyeye sevk edildi.
     Ceyhan ilçesine bağlı Kuzucak köyü yakınlarında, 5 Martta arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, İl Genel Meclisinin AK Partili Üyesi Mahmut Mazı ve oğlu İlker Mazı, İsmail Tan ve oğlu Mehmet Tan ile Yunus Yılmaz hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Adana / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanadaki arazi kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER