Adana Demirspora 100 bin lira bağış

Adana Demirspora 100 bin lira bağış -Eski kulüp başkanı Mehmet Gökoğlu, 1 adet kombine bilet alıp 100 bin lira nakit bağışta bulundu


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun eski kulüp başkanı Mehmet Gökoğlu, 1 adet kombine bilet alıp takıma 100 bin lira nakit bağışta bulundu.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, 2. Başkan Ali Uğur Akbaş, Asbaşkan Aziz Kaya ve Basın Sözcüleri İzzettin Turgut ile Casim Korkmaz, Mehmet Gökoğlunu bürosunda ziyaret etti.
     Gökoğlu, burada yaptığı konuşmada, Adana Demirspora hizmet etmek için görevde olup olmamasının hiç önemi olmadığını belirterek, Biz yürekten Adana Demirsporluyuz. Adana Demirspora hizmet anlamında bizim için koltuk hiç de önem taşımıyor. Başkanımız Önder Serin ve yönetim kurulunun ziyareti beni son derece mutlu etti. Uzun yıllardan sonra 1. Lige çıkan tarihi kulübümüze hepimiz destek olmalıyız. Ben 1 adet kombine bilet alıp nakit olarak 100 bin lira bağışta bulunuyorum. Buralara gelmek çok kolay olmadı. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız her ne kadar kendi ceplerinden harcıyorsa da iş adamlarımızın da destek olması gerekiyor ifadelerini kullandı.
     Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ise eski başkan Mehmet Gökoğlunun nasıl bir Adana Demirsporlu olduğuna bir kez daha tanık olduklarını belirterek, Gökoğlunun verdiği desteğin örnek olması gerektiğini, diğer iş adamlarının da bağışlarını beklediklerini kaydetti.
     Serin ayrıca, 1 adet kapalı ya da 4 adet maraton tribünü kombine bileti alanlara Adana Demirspor forması hediye edeceklerini de bildirdi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık/Anıl Bağrık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Adana Demirspora 100 bin lira bağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER