Adana Demirspora destek

Adana Demirspora destek -Eski yönetim kurulu üyesi Fikirdeşici, 3 adet kombine bilet alıp, kulüpten alacağı olan 22 bin lirayı kulübe bağışladı


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun eski yönetim kurulu üyelerinden iş adamı Bünyamin Fikirdeşici, 3 adet kombine bilet satın alıp, kulüpten alacağı olan 22 bin lirayı takıma bağışladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Fikirdeşici, Adana Demirsporun hak ettiği yere gelebilmesi için el birliğiyle mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, kendisinin de kulübe gücü ölçüsünde destek olduğunu, olmaya da devam edeceğini kaydetti.
     Fikirdeşçi, 3 kombine bilet aldığını, kulüpten alacağı 22 bin lirayı da takıma bağışladığını belirtti.
     Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ise Fikirdeşiciye desteğinden dolayı teşekkür ederek, Kulübümüze ihtiyaç duyulduğu bir dönemde yönetim kuruluna girerek hizmet veren Bünyamin Fikirdeşici kardeşimizin bu davranışı bizleri çok mutlu etti. Birlik ve beraberlik ortamında Adana Demirsporumuzu istenilen yere taşıyacağız dedi.
     Öte yandan CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Adana Demirsporu ziyaret ederek yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.
     Mavi-lacivertlilerin antrenmanını izleyen Demirçalı, teknik direktör Osman Özdemir ile de sohbet edip görevinde başarılar diledi. Demirçalı, antrenman sonrası teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Adana Demirspora destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER