Adana Emniyet Müdürü Gürkandan OSBye ziyaret

Adana Emniyet Müdürü Gürkandan OSBye ziyaret


ADANA (A.A) - Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkanın, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
     Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bekir Sütcü, OSB hakkında genel bilgileri paylaştıktan sonra Emniyet Müdürü Gürkana, kentin güvenliği konusunda gösterilen çabalar için teşekkür etti.
     Sütcü, daha önce jandarmanın sorumluluk alanında bulunan OSBde, yapılan yeni düzenlemeyle bundan böyle Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğü ile çalışacaklarını, bundan dolayı bu toplantının son derece faydalı olacağına inandığını bildirdi.
     Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi veren Sütçü, şunları kaydetti:
     Sektörel çeşitlilik anlamında baktığımızda Adana OSB tamamen karma bir sanayi bölgesi fakat yüzde 25 oranında tekstil ağırlıklıdır. Türkiyede tekstilin en iyi olduğu bölge. Şehrin ihracatının en az yüzde ellisinden fazlası da OSBmiz tarafından karşılanıyor. Kentimizdeki istihdamın da yüzde 12si yine bölgemize ait. Bizler birer sanayici olarak bölge ve ülke ekonomimize katkının yan yanı sıra ülkemiz ve milletimiz için sizler gibi devletimize hizmet etmeye her zaman hazırız. Bu ülke, bu kent hepimizin. Bir kentin güvenliği o kente yapılacak yatırımlar için de önemli bir unsurdur. Bu konuda yoğun çaba harcayan tüm güvenlik teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.
     Adana Emniyet Müdürü Gürkan ise Çarpık kentleşme başlıklı sunumunda, kentin güvenliği için kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak istediklerini ifade ederek, Daha güvenli bir Adanayı el birliğiyle yaratmalıyız dedi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Emniyet Müdürü Gürkandan OSBye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER