Adıyamanda Öğrencilerimiz Basınla Buluşuyor projesi

Adıyamanda Öğrencilerimiz Basınla Buluşuyor projesi -Proje kapsamında gazeteciler konferans verdi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan Öğrencilerimiz Basınla Buluşuyor projesi kapsamında konferans düzenlendi.
     Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çalışır, Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesinde düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, öğrencilerin basın mensupları ile bir araya gelmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, okullarda medya sektörü ile ilgili yeni bölümler açacaklarını belirtti. Okullarda keşfedilecek birçok öğrencinin olduğuna inandığını aktaran Çalışır, öğrencileri medya sektörüne kazandırılacağını dile getirdi.
     AGAD Başkanı İbrahim Aslan ise her geçen gün büyüyen medya sektörünün dünyada birinci güç olduğunu öne sürdü. Medya sektöründe ciddi kalifiye eleman sıkıntısı yaşandığına dikkati çeken Aslan, Medya sektöründe yaşanan bu kalifiye eleman sıkıntısına çözüm olmada siz öğrencilere çok iş düşmektedir. Bu konuda sizlerin arasında farklı dallarda çok yetenekli gençlerimiz bulunmaktadır. Bunun için sizlerin hiç çekinmeden yayın kuruluşlarımızı ziyaret etmenizi beklemekteyiz. İçinizdeki bu cevheri keşfedebilmemiz için medya sektörü ile tanışma fırsatınız olmalıdır. Bu konuda biz her zaman sizin emrinizdeyiz şeklinde konuştu.
     Programda daha sonra Günebakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Naif Karabatak, Gazetecilik ve Yerel Basın, ASU TV Genel Müdürü Erdal Ayna, Türkiyede Televizyonculuk ve Radyoculuk, Yamanhaber internet sitesi imtiyaz Sahibi İbrahim İnan ise İnternet Haberciliği konulu konferans verdi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamanda Öğrencilerimiz Basınla Buluşuyor projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER