Adıyamanda spor yatırımları

Adıyamanda spor yatırımları -AK Parti Milletvekili Yetiş: Adıyaman, sporda bölgenin en iyisi


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyamanın sporda bölgenin en iyisi olduğunu savundu.
     Yetiş, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcıyı ziyaret ederek, ildeki spor yatırımları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
     Adıyamandaki lisanslı sporcu sayısının 42 bini geçmiş olmasının önemli bir başarı olduğunu aktaran Yetiş, Adıyamanda spora karşı ilginin her geçen gün arttığını ifade etti.
     Spordaki başarılarla birlikte AK Parti iktidarının spor yatırımlarına daha da ağırlık verdiğini anımsatan Yetiş, şunları kaydetti:
     Gelecekte bölgemiz spor alt yapısı tamamlanmış en iyi illerden birisi olacaktır. Şu anda Adıyaman sporda bölgenin en iyisi. Ayrıca Çelikhan ilçesinde yapılması planlanan kayak merkezi ve Gazihandededeki su sporları merkezi projelerini yakından takip ediyorum. Bu projelerin biran önce hayata geçirilmesi için gerekli olan ne varsa yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.
     Bağcı ise tüm branşlarda gençlere spor eğitimi verildiğini ve yapımı devam tesislerin tamamlanması ile birlikte gençlerin daha iyi fiziki ortamlarda sportif faaliyetlerini gerçekleştireceklerini aktardı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamanda spor yatırımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER