Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Vali Demirtaş, Kahta İlçesini ziyaret etti


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesini ziyaret etti.
     Vali Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Kahta Kaymakamı Metin Esen ile ilçede faaliyette bulunan Küçük Sanayi Sitesini gezdi, esnaflarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
     Demirtaş, site esnafının dile getirdikleri sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını ve her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.
    
     -Sağlık Senin Çelikhan ziyareti
    
     Sağlık-Sen' class='textetiket' title='Sağlık Sen haberleri'>Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Bozan ve yönetim kurulu üyeleri, Çelikhanda sağlık kurumlarını ziyaret etti.
     Bozan, beraberinde sendika Çelikhan ilçe temsilcisi Abubekir Yaman ile Çelikhan Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunu ziyaret etti, çalışanların sorunlarını dinledi.
     Bozan, Çelikhan ilçesinde sağlık tesislerinin bina olarak yetersiz olduğunu, özellikle Aile Sağlığı Merkezi binasının çok küçük ve günümüzdeki sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamadığını söyledi.
     Çelikhanda sosyal imkanların yetersiz olmasından dolayı sağlık çalışanları için yeterli lojman yapılması gerektiğini dile getiren Bozan, bu sorunları sendika olarak ilgili tüm yetkililere ileteceğini ve gerekli her türlü gayreti de göstereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: İsmail Kaya - Mustafa Aloğlu / Hakan Furkan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER